The Green Door Project grundar sig i en vilja att utforska framtiden för den svenska samtidskulturen genom att skapa samarbeten mellan några av Sveriges mest progressiva och tongivande kreatörer inom områden som musik, konst, teknik och vetenskap.

 

Carlsberg har sedan starten 1847 arbetat för att främja kulturen och verkar som en modern mecenat. The Green Door Project knyter an till Carlsbergs arv och vision att konsten är till för, och ska upplevas av alla.

 

Den 18 maj i år introducerade vi "The Green Door Project - Edition". "Edition" är ett koncept där vi under några utvalda datum 2016 gästar andra kulturarrangemang och platser, hittills har vi arrangerat "Trädgården Edition, "Bråvalla Edition" och senast "Göteborg Edition" under Way Out West. Detta till skillnad från förra året då samtliga The Green Door Projects ägde rum på egna, oannonserade platser runt om i Stockholm: Nobelberget, Slakthusområdet och Orminge.

 

Den 12 november är The Green Door Project tillbaka med en av våra största fester hittills. Lokalen hålls hemlig tills dagen innan festen! För mer info kolla in: facebook.com/thegreendoorprojectbycarlsberg/

kontakt

förfrågningar

<

Aktuell information hittar

ni på vår

facebook

info